In order to thank you for all members' support of our website, we are holding new events - Getting Free Samples by Paying Freight only.
Want to get free samples? Please check this post for more details.

Debug Stop Work

JCIDE related questions and answers.

Moderators: product, kuafu

dickdetour
Posts: 2
Joined: Sun Apr 02, 2017 10:46 pm
Points :142
Contact:

Debug Stop Work

Post by dickdetour » Tue Oct 10, 2017 1:49 pm

Hi guys,

Debug Stop Work in JCIDE 2.0.2.7... What i do for debug again? Debug works in all javacard kit version?

Thanks

kuafu
Posts: 91
Joined: Thu Jun 25, 2015 2:09 am
Points :1133
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by kuafu » Wed Oct 11, 2017 2:02 am

Mime works find. Can you give more information to me, like some pictures.
Last edited by kuafu on Wed Oct 11, 2017 5:25 am, edited 1 time in total.

kuafu
Posts: 91
Joined: Thu Jun 25, 2015 2:09 am
Points :1133
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by kuafu » Wed Oct 11, 2017 2:03 am

dickdetour wrote:Hi guys,

Debug Stop Work in JCIDE 2.0.2.7... What i do for debug again? Debug works in all javacard kit version?

Thanks

It works in all javacard kit.

kosullivan
Posts: 25
Joined: Mon Jun 29, 2015 9:03 pm
Points :354
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by kosullivan » Sun Oct 15, 2017 11:37 pm

Could you check whether you are communicating to the simulator with T=0 or T=1? I have experienced that T=1 does not work correctly which I have posted about separately here: https://javacardos.com/javacardforum/vi ... e%3A#p4279

kuafu
Posts: 91
Joined: Thu Jun 25, 2015 2:09 am
Points :1133
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by kuafu » Mon Oct 16, 2017 1:56 am

kosullivan wrote:Could you check whether you are communicating to the simulator with T=0 or T=1? I have experienced that T=1 does not work correctly which I have posted about separately here: https://javacardos.com/javacardforum/vi ... e%3A#p4279

We had found the reason. We will fix it soon.

dickdetour
Posts: 2
Joined: Sun Apr 02, 2017 10:46 pm
Points :142
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by dickdetour » Fri Oct 20, 2017 11:15 am

Hi guys, thank you for your efforts...

On the first time i recreate the project and the debug come back to work...
But now the debug stops again... i update for the version 2.0.2.8 and this does not solve my problem... what i do?

I am using: Simulator:Standard and T=0 | T=1 ... I put a breakpoint and run the project and the breakpoint disapear...

More Infos:

<_Source>1.2</_Source>
<_Target>1.1</_Target>

The IDE does not select this values in dropdown list... when i choose: java_card_kit-2_1_1...

I think this can be the problem...

kuafu
Posts: 91
Joined: Thu Jun 25, 2015 2:09 am
Points :1133
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by kuafu » Mon Oct 23, 2017 3:14 am

dickdetour wrote:Hi guys, thank you for your efforts...

On the first time i recreate the project and the debug come back to work...
But now the debug stops again... i update for the version 2.0.2.8 and this does not solve my problem... what i do?

I am using: Simulator:Standard and T=0 | T=1 ... I put a breakpoint and run the project and the breakpoint disapear...

More Infos:

<_Source>1.2</_Source>
<_Target>1.1</_Target>

The IDE does not select this values in dropdown list... when i choose: java_card_kit-2_1_1...

I think this can be the problem...

Thanks for the information. We are fixing it now .

kuafu
Posts: 91
Joined: Thu Jun 25, 2015 2:09 am
Points :1133
Contact:

Re: Debug Stop Work

Post by kuafu » Wed Nov 15, 2017 1:14 am

dickdetour wrote:Hi guys,

Debug Stop Work in JCIDE 2.0.2.7... What i do for debug again? Debug works in all javacard kit version?

Thanks

We had release a new version to fix your problem. Please enjoy the new version.

Post Reply Previous topicNext topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

JavaCard OS : Disclaimer