Install vs2008 and set the compiled function of fluent, the environment variable

Other Tools
youyou
Posts: 55
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:42 am
Points :382
Contact:

Install vs2008 and set the compiled function of fluent, the environment variable

Post by youyou » Tue May 14, 2019 1:21 am

crack
1... Add or remove > program > uninstall vs.net2008 > uninstall interface > click Next > input above cd-key-> click upgrade -> success screen will be perfect to upgrade the trial version into the official version.

2... There are two ways to change the 90-day trial version to the official version:
The setupsetup. SDB file the product key into PYHYPWXB3BB2CCMV9DX9VDY8T

youyou
Posts: 55
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:42 am
Points :382
Contact:

Re: Install vs2008 and set the compiled function of fluent, the environment variable

Post by youyou » Tue May 14, 2019 1:21 am

If VS 2008 is installed on C disk, then the environment variable (INCLUDE, LIB, Path) is:
INCLUDE=C:\Programme\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\INCLUDE;
C:\Programme\Microsoft SDKs\Windows\v6.0A\include
LIB =C:\Programme\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\LIB;
C:\Programme\Microsoft SDKs\Windows\v6.0A\lib
Path =C:\Programme\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\IDE;
C:\Programme\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\BIN;
C:\Programme\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\Tools;

youyou
Posts: 55
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:42 am
Points :382
Contact:

Re: Install vs2008 and set the compiled function of fluent, the environment variable

Post by youyou » Tue May 14, 2019 1:22 am

LINK: fatal error LNK1104: unable to open file "kernel32.lib"
Solution: copy "kernel32.lib" under "C: Program Files\Microsoft Visual Studio.net \Vc7\PlatformSDK\lib" to "C: Program Files\Microsoft Visual Studio.net \Vc7\lib"
There is no compiled cause of fluent
Put case and *.c in the same folder (no verification is required to place them in the fluent working directory), and files for external data are also placed under this file.
E:\Fluent.Inc\ntbin\ntx86\cube_4\libudf1, click build, The system cannot find The file specified.
Click load. However, we don't see our execution results at this point (such as the run results of DEFINE_ON_LOADING) and need to reload them once.

Post Reply Previous topicNext topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

JavaCard OS : Disclaimer